Rekisteriseloste ja tietosuoja

Rivin Oy tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Asiakkaidemme tietojen suojaaminen ja turvallinen käsittely on meille ensiarvoisen tärkeää. Keräämme tietoa kaikista vierailuista verkkosivuillamme. Käytämme tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemusta, arvioidaksemme rivin.fi/gardenlifestyle.fi -sivuston käyttöä sekä tukeaksemme markkinointiamme.

Rekisterinpitäjä
Rivin Oy
info@rivin.fi

Y-tunnus 3117123-2

Rekisterin ja henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on tilastollisiin tarkoituksiin käyttäminen, asiakassuhteen ylläpitäminen sekä sen kehittäminen ja tilauksien hallinta sekä käsittely. Asiakas- ja käyttäjärekisterillä pidetään yllä rivin.fi verkkopalvelun käyttäjätietoja sekä heidän profiileistaan ja ostoistaan. Henkilötietoja käytetään ainoastaan henkilötietolain sallimissa rajoissa sekä noudattaen EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta. Tietoja kerätään seuraavista syistä:

- Velvoitteet; täyttääksemme velvoitteemme asiakkaitamme ja palvelumme käyttäjiä kohtaan.

- Asiakaspalvelu: voidaksemme tarjota asiakaspalvelua eri kanavissa.

- Asiakastyytyväisyys: parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä Rivinin palveluihin.

- Lainsäädäntö: noudattaaksemme voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan kirjautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä antamat yhteystiedot, tilausten tiedot, sivuston käyttötiedot, klikkihistoria, ostohistoria, kyselyjen palautteet, evästeiden kautta kerättävät tiedot.

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon kuuluvat henkilön nimi sekä kontaktitiedot kuten osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Säilytämme henkilötietojasi:
– sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan/lain määräämän ajan
– mikäli olet tilannut uutiskirjeen, sähköpostilistassa niin kauan kunnes lista on olemassa tai kunnes poistat itse itsesi listalta

 

Sinulla on seuraavat oikeudet:
– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

 

Tietoa evästeistä

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Keräämme tietoja sivujen käytöstä. Tietojen avulla parannetaan sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä muttei kohdenneta markkinointia. Uutta sisältöä kyllä tuotetaan sen perusteella, mikä näyttää kiinnostavan. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa.

Voit estää evästeiden tallentamisen laitteellesi, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimesi asetuksista. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

 

voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta ajoittain julkaisemalla siitä uuden version nettisivuilla. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Tietosuojaseloste päivitetty 1.7.2021