• Sanja

Pääsiäinen - kiirettä ja nautiskelua


Ihanan pitkä vapaa tulossa perheen ja hyvän ruoan parissa. Suunnitelmia on pitkä lista: puutarhan kevätkunnostusta, terassin siivousta, ulkona oleskelua, mökillä käyntiä, kevät kukkien istutusta ja tietysti mukavaa yhdessäoloa. Pääsiäisenä on tarkoitus istuttaa Hollannista tilaamani kasvit ruukkuihin; niistä kuvia myöhemmin. Lisäksi kirjoitan Tampereen Piha & Koti puutarhamessuista, joissa kävimme viime viikonloppuna.
Ilma on sopivasti lämmennyt ja sinivuokot ja kevään sipulikukat hehkuvat sinisinä täydessä kukassa tai availevat värikkäitä nuppujaan.


Kokeile vaihteeksi pestä helmihyasinttien sipulit puhtaiksi mullasta ja istuttaa ne veteen.Jos mielestäsi keltainen kuuluu pääsiäiseen, niin muunna Gazpachokeiton reseptiä, niin että soseutat punaisten paprikoiden ja tomaattien sijaan keltaisia. Lisää valkosipulia, kurkkua, sipulia, oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kylmänä.Tai koristele jälkiruoka (turkkilainen jogurtti, rahka, mascarpone tai panna cotta) joko mangosuikaleilla tai persikan viipaleilla.
Ihanaa Pääsiäistä kaikille!


SanjaAiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki