• Garden Lifestyle

Joulu alkaa hiipiä sisään ja ulos


Kun illalla katsoin ulos oli ulkona jo joulun satumaan tuntua. Oli ihan pakko ottaa muutama kuva; lumi ja valaistus ovat vain niin kaunis yhdistelmä.

Puksipuut ja tuijat ovat kuin suuria lumipalloja, taustalla japaninkelasköynnös, joka talvisin jää/jätetään lumipeitteen alle. Kestävät betoniruukut on salaojitettu ja pallotuijat ovat viihtyneet niissä jo useita vuosia koristamassa etupihaamme.

Perheemme what´s up ryhmässä on jo jonkin aikaa jaettu jouluasetelmia:

Laitoin olkia hyasinttien ja kynttilöiden alle koristeeksi ja huitaisin sen hätäpäissäni ryhmään. Ei nyt mikään ihmeellinen taideteos, mutta pienellä vaivalla toteutettu!

Luovuus tarvitsee aikaa ja rauhoittumista - sitä ei viime aikoina ole kovin paljoa ollut tarjolla. Olin ostanut pieniä hopeisia koristekuusia, joista minulla oli visio, sekä ohuen valoketjun, joka kiehtoi minua, mutta ei visiota..... Viime perjantai-lauantaina kävimme Tampereella pikkujoulumatkalla, mutta sunnuntaina pääsin vihdoinkin kokeilemaan, miltä hopeiset kuuset yhdistettyinä Muurlan kynttiläkuusiin näyttäisivät.

Kranssissa on käytetty tuijan oksia, ne eivät varise sisällä samoin kuin kuusen havut.

No vielä olivat ne lankamaiset valot, joita aion hyödyntää myöhemmin joulupöydässä. Niiden avulla saa jo nyt hieman erilaista ilmettä tavallisen ruusukimpun kanssa yhdistettynä.

Oven joulukranssi on myös to-do listalla, mutta ehkä se syntyy tänä viikonloppuna. Ulkona tonttujen joulutalo odottaa asukkejaan, jotka muuttavat sinne joulun alla.

Rentouttavaa viikonloppua,


Sirpa

0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki