Rivin

Autamme sinua luomaan viihtyisiä tiloja sisälle ja ulos

Meidän tarina

Rivin on kahden luovan naisen, äidin ja tyttären perustama yritys, joka lähti alunperin liikkeelle Garden Lifestyle + Home -blogista.

 

Olimme jo vuosia haaveilleet omasta suunnittelutoimistosta. Aloitimme kirjoittamalla usean vuoden ajan puutarha-aiheista blogia, joka laajeni myöhemmin myös sisustamiseen. Vuosia vieri, kouluttauduimme lisää ja vihdoin alkuvuodesta 2020 päätimme ottaa uuden askeleen kohti unelmaamme. Perustimme Rivin Oy:n, joka auttaa sisustus- ja puutarhasuunnittelussa. Rivinissä yhdistyvät alan opintomme, aiemmin opittuihin projekti- ja digiosaamiseen.

Aina muutoksen ei tarvitse olla suuri tai maksaa paljoa. Haluamme tarjota valmiita, eri tilojen   suunnittelupaketteja, joista voit valita juuri sinulle sopivan paketin tai niiden yhdistelmän. Meille on tärkeää, että tiloissa viihdytään ja sisä- ja ulkotilat sulautuvat saumattomasti yhteen.

Rivin_Sirpa_Sanja

Miten suunnittelu etenee?

Suunnitelma laaditaan toiveittesi mukaisesti, tavoitteena toimiva ja tarpeitasi vastaava tila tai piha. Tututstu tästä valmiisiin palvelupaketteihimme. Tapaamiset hoidetaan etänä, mutta ole rohkeasti yhteyksissä.

Valitse sinulle sopiva paketti tuotesivulta

Vastaa kyselyyn, lähetä kuvat ja maksa lasku

Teemme toiveidesi mukaisen suunnitelman ja lähetämme sen sinulle pdf:nä sähköpostilla.

Nyt voit lähteä toteuttamaan tilaasi suunnitelman mukaan

Mikäli sinulle jäi vielä jotain kysyttävää ota meihin yhteyttä

Garden

Lifestyle

+ Home

Garden

Lifestyle 

© All content owned 2021 by Rivin. All rights reserved.